Om oss

Korbell bleiebøtte er et produkt som er økonomisk, luktfritt og praktisk. Du trenger ikke kjøpe poser til å pakke inn hver enkelt bleie før den så kastes. Takket være Korbell sitt unike system gjør det mulig å lage sekker av ulik størrelse slik at du kan tømme bøtten når som helst uten å kaste en halvfull pose. Når bleietiden er over i husholdningen kan man fint ta i bruk bøtten som vanlig søppelbøtte uten noe videre styr. Bøttene er sikret mot små barnefingre og vi har sørget for at all lukt holder seg inne i bøtten.

Korbell bleiebøtter og hygienesystem ble distribuert i Norge av Stera Produkter AS fra 2003 til 2009. Alle kunde- og leverandøravtaler i Stera Produkter AS ble da solgt og jeg overtok selv distribusjonen av Korbell i Norge gjennom mitt selskap Ragnar Olsen Engros. Korbell-produktene lagerføres i Oslo-området og distribueres til forbruker i all hovedsak gjennom barneutstyrsfaghandelen. Jeg ønsker å arbeide med kvalitetsprodukter, yte best mulig service og på den måten få fornøyde kunder som gjerne anbefaler produktene også til sine venner og bekjente.

Har du spørsmål om våre produkter og hvordan de kan løse dine hverdagsproblemer? Ta gjerne kontakt med oss her så hjelper vi deg.

Daglig leder
Ragnar Olsen

Mobil: +47 91 70 81 10
E-post: post@ragnarolsen.no