Avfallsbeholder

Mange plages av at av at kontoret eller husstandens avfallsbeholder lukter. Om man ikke fjerner avfallet hver dag kan spesielt matrester raskt gi fra seg en mindre hyggelig lukt. Dette er en av hovedgrunnene til at Korbell sine bleiebøtter passer perfekt som søppelbøtte. Dette er en avfallsbeholder med luktsperre slik at du slipper denne sjenerende duften i kjøkkenområdet på kontoret eller hjemme.

Korbells avfallsbeholdere fungerer også for hygieneartikler. Plasser de gjerne på toalettet og de vil være en enkel måte å bli kvitt hygieneavfall på. Disse avfalsbøttene er hygeniske og enkle og holde rene. De er laget av ABS plastikk i motsetning til mange lignende produkter som ofte består av polypropylene, et mindre holdbart materiale. Investerer du i en Korbell beholder har kan du være sikker på at den varer.

Den har en pedal forran på beholderen så du slipper å løfte lokket. Dette er både hygenisk og praktisk, spesielt om du har hendene fulle med annet. Posene tilhørende beholderen er 100 % nedbrytbare og laget av 20 % resirkulert materiale, hvilket gjør dette til det mest miljøvennlige avfallssystemet du kan finne.

Lurer du på hvor du kan kjøpe Korbell, kan du ta en titt på listen over våre forhandlere som holder til over hele Norge.